FC Mazáci 4 : 3 Squadra Azzurra ( 2.kolo )

29.09.2013 11:00

 

FC MAZÁCI   4 : 3 SQUADRA AZZURRA 

 

Branky : 2 Mazánek , Marek Bartoš ( Mazánek ), Bílek ( Mazánek )

Hráč utkání : Jan Mazánek

Sestava : Kopečný - M. Bartoš, Portyš, L.Němec - Mazánek, Bílek, F. Bartoš.

 

Na úvod druhého kola proti nám stál tým, který za dva roky v divizi a 4.lize ani jednou neprohrál. Navíc hráči Squadry berou utkání s Mazáky jako derby a tak měli ještě o motivaci více.

Začátek zápasu se moc nepovedl kapitánovi Němovi, který byl nejprve vykázán ze hřiště z důvodu zapomenuté pásky a tak v úvodu utkání pouze bloudil po areálu Pamaka a sháněl náhradní. V tu chvíli už Mazáci vedli 1:0, když se z přímého kopu trefil Mazánek.

Pak zhruba v polovině první půle přišla druhá špatná chvilka L. Němce, který na útočné polovině ztratil míč a hráči Squadry z bleskového protiútoku vyrovnali.

Utkání bylo kvalitní, bojovné, nechyběly nejen šance a góly na obou stranách, ale také  diskutabilní výroky rozhodčího.

Jedním z nich bylo vyrovnání Squadry na 3:3, kdy soupeř evidentně nestřídal dle pravidel a Mazáci byli hodně nazlobenní, portože v minulém utkání sami dostali za stejný prostředek žlutou kartu.

V závěru byl také trochu sporně vyloučen brankář soupeře a Mázáci dostali výhodu přesilové hry, ve které například L.Němec napálil tyč.

Když už se zdálo, že FCM svou výhodu nevyužijí, našel Mazánek před prázdnou brankou Bílka a ten rozhodl o tom, že prvním týmem, který dokázal Squadru Azzurru v soutěžním zápase PAMAKA porazit se stali FC MAZÁCI !

 

         Jan Mazánek opět zazářil .

Anketa

Kdo byl v tomto utkání lepším týmem a měl ho vyhrát ?

FC Mazáci (18)
39%

Squadra Azzurra (13)
28%

Nikdo, měla to být remíza (15)
33%

Celkový počet hlasů: 46